fbpx

Feedback fra sidste workshop

Før du beslutter dig for at deltage i en af mine workshops, så kan det være rart at læse, hvad andre har fået ud af oplevelsen.

Jeg fandt selv ud af, at 3 timer er alt for lidt. Så nu får du fremover 4 timer på denne workshop.

Så hvad siger deltagerne fra Motivations-workshoppen 11/4-15:

“God blanding mellem nærvær og alligevel privat. En meget positiv oplevelse. Et “spark” til at få gang i mit projekt.”

Marianne Hermansen

“Jeg synes, det var godt med samtaleøvelserne. Jeg nåede frem til nogle ting, som jeg nok ikke ville have gjort ellers. Derudover var det rigtig rart at møde andre mennesker, som slås med de samme ting, og som havde lyst til at åbne op og fortælle om det. Vi kunne med fordel godt bruge mere tid. Det smager af mere 🙂 Det har været godt for mig at få 3 timer til tanker, som nærmest aldrig får lov og tid til at blive tænkt.”

Line Glode Ekkelund

“Jeg føler, vi godt kunne ha’ brugt en time mere. Jeg fik en aftale med mig selv om energisk ro :-)”

Rebecca

“Ro! Dejlige mennesker, der føler, tænker og gør ligesom mig selv – selv om de er andre steder i deres liv.”

Lykke

“Motivation til at være mit bedste jeg. Et rum til at koncentrere sig om sig selv, få tænkt på sig selv og være i sig selv. + Hummus og kage – SÅ lækkert :-)”

Ida

“Jeg har fået lyst til at kaste mig fornyet ud i 2015. Tro og selvtillid nok til at mit projekt nok skal lykkes. Glæder mig over at have noget at komme i gang med og glæde mig til. Helt konkrete ideer til “next step”. Kunne godt bruge en time mere.”

Sofie

“Det var virkelig godt med afspænding og visualiseringsøvelsen som start- Det lykkedes faktisk okay at lande her i “projektet”, omend jeg til start havde lidt “dårlig samvittighed” over ikke at have tænkt nogle større tanker, inden jeg kom. Måtte gerne vare en time eller to længere.”

Hanne H. Poulsen

“Følte mig meget tryg, selvom det var meget nyt/grænseoverskridende koncept for mig. Jeg har fået fornyet fokus på projektet. Seje piger der var helt åbne og ærlige. Lækker raw cake – tak :-)”

Jeanette

“Gode spørgsmål, som sætter tankerne i gang. Jeg har fået mere fokus på mig selv i hverdagen. Vil prøve at skabe mere ro indeni. Gøre de ting, jeg har lyst til = gør mig glad.”

Sandra

“Det der virkelig var godt var: taleøvelserne (jeg var skeptisk, men det var godt bagefter), yoga, stillepauserne og lækre snacks. Og godt at få sat ord på mine tanker og få inspiration.”

Tina Lehmann

“Det var godt med visualiseringen. Fodybelsen/roen/muligheden for at komme ind i “boblen”. Jeg har med mig et helt klart mål for, hvad det er, at jeg gerne vil opnå for/med mig selv.”

Maria Nissen

“Jeg tager med mig et større fokus på, hvor glad jeg vil blive for at tabe mig permanent.”

Anonym

“Det har været godt at “tvinges” til at tage stilling til mig selv. Større indsigt i, hvad der optager min underbevidsthed. Glæder mig over, at jeg føler mig i stand til at hjælpe mig selv videre. Få justeret mit indre kompas.”

Anonym

(Alle udsagn er gengivet med fuld accept af deltagerne)

Se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: