fbpx

Konfektdag med familien: Mandler dyppet i chokolade og lakridspulver

Traditionen tro var hele familien samlet i weekenden til konfektfremstilling. Der var rigelige mængder af traditionel sukkerholdig marcipan, nougat og sukkerpynt (det er jo ikke alle i familien, der jubler over et stykke lowcarb marcipan). Det er ikke alle mennesker, der bliver påvirkede af sukker langt inde i deres nervesystem. Ikke alle, der bliver trætte, tågede, uopmærksomme, ligeglade, kortluntede og på alle områder ulidelige at være sammen med..

Er du også blodsukkerfølsom? Så er mit onlinekursus skræddersyet til dig: http://anneseidelin.dk/onlinekursus/

Nå, men jeg foretrækker at være den bedste udgave af mig selv. Så jeg hyggede mig med at videreudvikle på min hjemmelavede marcipan og så de her lette og blodsukkervenlige lakridsmandler:

Opskrift Lakridsmandler

100 gram smuttede mandler

25 gram 86 % chokolade

1 teskefuld engelsk lakridspulver

Fremgangsmåde

Smut mandlerne.

Smelt chokoladen forsigtigt i en lille skål over vandbad.

Hæld lakridspulveret op i et æggebæger.

Hold i spidsen på mandlen, dyp enden i chokoladen og derefter i lakridspulver.

Læg dem på et stykke bagepapir.

Sæt dem på køl for at få chokoladen til at stivne hurtigt.

Holder sig et par uger på køl i en tæt beholder.

God fornøjelse – og nyd dem mens du sidder stille og er nærværende – nydelse er vigtig!

Glædelig jul kære verden lige om lidt <3

Der er altid en løsning:

Vil du af med sukkertrangen, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“Hej Anne,

Jeg skylder dig af hele mit hjerte et stort TAK. Tak fordi du er dig, og tak fordi du lærte mig at spise sundt og fornuftigt og stikke næsen tilbage i sporet igen, når jeg var kommet lidt ud af kontrol. Jeg har ”overlevet” både dejlig lang sommerferie med massere af fristelser og nu også en december måned fyldt med alskens fristelser og en hel del mere ”hygge” end helt godt er :-)

Og alligevel skønne Anne, så er jeg nu kun 300 gram fra mit drømmemål, som jeg i foråret ALDRIG i min vildeste fantasi troede ville være muligt, da jeg førhen altid lavede yo-yo vægt og endte med flere kilo på bagdelen end jeg havde smidt på mirakelkuren…”

(se mere af Lillians feedback her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: