fbpx

Mandler dyppet i chokolade og lakridspulver

Traditionen tro var hele familien samlet i weekenden til konfektfremstilling.

Og en bonus ved det er, at der er nok konfekt til at vi kan spise noget af det til fredagstreat i morgen aften.

Der var ellers riiigelige mængder af traditionel sukkerholdig marcipan, nougat og sukkerpynt (det er jo ikke alle i familien, der jubler over et stykke lowcarb marcipan). Men ikke til mig.

Det er heller ikke alle mennesker, der bliver påvirkede af sukker langt inde i deres nervesystem, som andre gør. Bliver trætte, tågede, uopmærksomme, ligeglade, kortluntede og på alle områder ulidelige at være sammen med..

Er du også blodsukkerfølsom? Så er mit onlinekursus skræddersyet til dig: http://anneseidelin.dk/onlinekursus/

Nå, men jeg foretrækker at være den bedste udgave af mig selv! Den eksisterer kun uden sukker og svingende blodsukker 🙂

Så jeg hyggede mig med at videreudvikle på mine halvsunde julevarianter af marcipankugler, ingefærkugler og så de her lette og blodsukkervenlige lakridsmandler:

Opskrift Lakridsmandler

100 gram smuttede mandler

25 gram 86 % chokolade

1 teskefuld engelsk lakridspulver

Fremgangsmåde

Smut mandlerne.

Smelt chokoladen forsigtigt i en lille skål over vandbad.

Hæld lakridspulveret op i et æggebæger.

Hold i spidsen på mandlen, dyp enden i chokoladen og derefter i lakridspulver.

Læg dem på et stykke bagepapir.

Sæt dem på køl for at få chokoladen til at stivne hurtigt.

Holder sig et par uger på køl i en tæt beholder.

God fornøjelse – og nyd dem mens du sidder stille og er nærværende – nydelse er vigtig!

Glædelig jul kære verden lige om lidt <3

Anne Seidelin – Kostvejleder med speciale i stabilt blodsukker – Østerbro

Skal du med på næste hold af Onlinekurset “sund uden afsavn” og lære alle mine tricks til optimal fedtforbrænding?

“Hej Anne,

Jeg skylder dig af hele mit hjerte et stort TAK. Tak fordi du er dig, og tak fordi du lærte mig at spise sundt og fornuftigt og stikke næsen tilbage i sporet igen, når jeg var kommet lidt ud af kontrol. Jeg har ”overlevet” både dejlig lang sommerferie med massere af fristelser og nu også en december måned fyldt med alskens fristelser og en hel del mere ”hygge” end helt godt er :-)

Og alligevel skønne Anne, så er jeg nu kun 300 gram fra mit drømmemål, som jeg i foråret ALDRIG i min vildeste fantasi troede ville være muligt, da jeg førhen altid lavede yo-yo vægt og endte med flere kilo på bagdelen end jeg havde smidt på mirakelkuren…”

(se mere af Lillians feedback her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: