Mild Hummus Med Kidneybeans

Nogle gange bliver ambitionerne meget høje.

Nogle gange er intentionen den bedste.

Nogle gange vil livet noget helt andet.

Og nogle gange, så er det godt nok!

Da jeg holdt min motivations-workshop i April, skulle jeg lave den fineste lille buffet med små sager, som alle med god samvittighed kunne hygge sig med i pauserne. Ikke nok med at alt skulle være hjemmelavet, det skulle også være på nye opskrifter og serveres som særligt fine treats.

Hmmm…. da jeg ankom til kursusstedet, var der kun paptallerkener og plastikbestik…

Men smagen og intentionen var god (og næste gang medbringer jeg selv servicet).

Kidneybean-hummus

250 gram kogte kidneybeans fra dåse

3/4 dl økologisk olivenolie

1 spiseskefuld tahin

1 spiseskefuld citronsaft

1 spiseskefuld revet skræl fra en økologisk citron

1 bundt bredbladet persille

½ teskefuld salt

Nogle gode vrid sort peber

Fremgangsmåde:

Det hele blendes grundigt. Smages til med ekstra citron, salt og peber. Serveres med tynde stænger af rodfrugter.

Kan opbevares på køl ca. 5 dage.

God fornøjelse – og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – kostvejledning antiinflammatorisk kost.

“…Jeg var plaget af slidgigt i hænderne og smerter på grund af inflammation i tommelfingerleddene.

Efter at have fulgt Annes kostplan og spist antiinflammatorisk i 5-6 uger, var jeg til en konsultation hos reumatologen. Han havde stillet mig i udsigt, at jeg kunne få binyrebark til at tage smerter og inflammation, som han havde konstateret ved den forrige konsultation.

Da han scannede mig nu, var der ingen inflammation tilbage. Seneknuden var ligeledes væk….”