Mild Hummus Med Kidneybeans

Nogle gange bliver ambitionerne meget høje.

Nogle gange er intentionen den bedste.

Nogle gange vil livet noget helt andet.

Og nogle gange, så er det godt nok!

Da jeg holdt min motivations-workshop i April, skulle jeg lave den fineste lille buffet med små sager, som alle med god samvittighed kunne hygge sig med i pauserne. Ikke nok med at alt skulle være hjemmelavet, det skulle også være på nye opskrifter og serveres som særligt fine treats.

Hmmm…. da jeg ankom til kursusstedet, var der kun paptallerkener og plastikbestik…

Men smagen og intentionen var god (og næste gang medbringer jeg selv servicet).

Demomodellen for “Hummus med Stænger” så sådan ud:

Hummus Med Kidneybeans

Kidneybean-Hummus

250 gram kogte kidneybeans (evt fra dåse)

3/4 dl økologisk olivenolie

1 spiseskefuld tahin

1 spiseskefuld citronsaft

1 spiseskefuld revet skræl fra en økologisk citron

½ teskefuld salt

Nogle gode vrid sort peber

Fremgangsmåde:

Det hele blendes grundigt. Smages til med ekstra citron, salt og peber. Serveres med tynde stænger af rodfrugter.

Kan opbevares på køl en uges tid.

God fornøjelse – og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – kostvejledning til realistiske liv – København.

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: