fbpx

Hummus med kidneybeans

Da jeg holdt min motivations-workshop i April, skulle jeg lave den fineste lille buffet med små sager, som alle med god samvittighed kunne hygge sig med i pauserne. Den her hummus forsvandt som dug for solen:

Kidneybean-hummus

250 gram kogte kidneybeans fra dåse

3/4 dl økologisk olivenolie

1 spiseskefuld tahin

1 spiseskefuld citronsaft

1 spiseskefuld revet skræl fra en økologisk citron

1 bundt bredbladet persille

½ teskefuld salt

Nogle gode vrid sort peber

Fremgangsmåde:

Det hele blendes grundigt. Smages til med ekstra citron, salt og peber. Serveres med tynde stænger af rodfrugter.

Kan opbevares på køl ca. 5 dage.

God fornøjelse – og nyd med nærvær!

Du får masser af inspiration og motivation i mit 6 ugers forløb her:

https://anneseidelin.dk/onlinekursus/

Se alle mine forløb her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Jeg var plaget af slidgigt i hænderne og smerter på grund af inflammation i tommelfingerleddene.

Efter at have fulgt Annes kostplan og spist antiinflammatorisk i 5-6 uger, var jeg til en konsultation hos reumatologen. Han havde stillet mig i udsigt, at jeg kunne få binyrebark til at tage smerter og inflammation, som han havde konstateret ved den forrige konsultation.

Da han scannede mig nu, var der ingen inflammation tilbage. Seneknuden var ligeledes væk….”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: