fbpx

Pesto med rucola og græskarkerner – ægte næring

En god lille sætning at have i hovedet, når man kigger spændt ind i køleskabet er:

“Vil det her nære min krop eller dræne min krop?!”

Det her er næring fra sunde fedtstoffer og fytokemikalier fra grønne bladgrøntsager:

Opskrift Rucolapesto:

1 bakke rucola (125 gram)

1 dl græskarkerner

1 dl øko-olivenolie

2 spiseskefulde citronsaft eller æblecidereddike

2 fed hvidløg

1 drys salt

Fremgangsmåde:

Rucola skylles grundigt. Samtlige ingredienser blendes med stavblender, alm. blender, minihakker el.lign til konsistensen er blød, jævn og sammenhængende. Tilsæt evt. ekstra græskarkerner, hvis den er for lind. Eller mere olie, hvis den er for tyk.

Vupti – færdig 🙂

God appetit og nyd med nærvær – og grøn samvittighed.

Hvis du vil være sundere og have flere lette løsninger, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Jeg måler 172 cm og har i mange år cirklet omkring 80 / 81 kg.
Vægten viser i dag 76,3 efter 4 uger!!
Jeg fortsætter. Er gladere for min krop, har mere energi, og sover meget bedre om natten.
Så tusind tak.
Jeg er topmotiveret….”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: