Pizza med bund af blomkål og søde kartofler

Skal du af med noget kropsfedt, så skal du af med dine snacks – sorry. Du er nødt til at brænde al din mad af fra et måltid og så udholde at være uden snacks frem til det næste måltid. Skal det være muligt uden at dø af sult og ubehag, så skal dine måltider være gode nok. Det sikrer du ved at følge mine opskrifter her på bloggen (det er gratis og ret let).

Mit bedste råd er: Mere ægte mad til måltiderne og ingen snack mellem måltiderne = ægte fedtforbrænding!

Vil du have min fulde support, smide 1 kilo om ugen, og lære det hele fra bunden af, så skal du med på mit onlineforløb:

Der er effektiv fedtforbrænding, sundt vægttab, masser af energi og ingen cravings efter sukker ude på den anden side af kurset.

Der er fuld adgang til mig med spørgsmål og svar hver onsdag i alle 6 uger på min private mail.

Tilmelder du dig nu, så giver det dig direkte adgang til startsiden med E-bogen:

https://anneseidelin.dk/onlinekursus/

Ellers så kommer der her en skøn måde at få pizza på, der stadig sikrer dig et stabilt blodsukker og stor mæthed på samme tid:

Pizzabund af grøntsager

(2 personer)

400 gram søde kartofler / sweet potatoes

100 gram blomkål

2 æg

1 spiseskefuld loppefrøskaller (grov, ikke pulver)

4 kviste frisk rosmarin eller 1½ teskefuld tørret rosmarin

Sort peber, gerne friskkværnet, ca ½ teskefuld

150 gram parmesan

Forslag til fyld:

En lille dåse koncentreret tomatpure (tyndt lag)

6 skiver parmaskinke

200 gram rød revet cheddarost

Lidt ekstra rosmarin som drys

2 store håndfulde rucola (lægges på bagefter, når den er kommet ud af ovnen)

Fremgangsmåde

De søde kartofler skubbes rene eller skrælles, hvis de er meget grimme i skrællen (skrællen er sund og præbiotisk). Derefter rives de på maskine eller i hånden på den fine riveside.

Blomkål vaskes og rives fint.

Grøntsagerne blandes med æg, hakket frisk rosmarin, peber, loppefrøskaller og ost.

Glattes ud på en bageplade med bagepapir på.

Bages i ca. 20 minutter på 180 grader varmluft på den ene side. Derefter vender du den om, så den kan blive sprød og gylden på den anden side også. Giv den 10-20 minutter til den føles sprød og i hvert fald ikke våd.

Så tilsætter du det fyld ovenpå, som du har lyst til, og bager 5-10 minutter mere.

Den kan fint fryses, så lav bare storproduktion, nu du er i gang med at rode i køkkenet.

God fornøjelse!

Der er altid en løsning:

Vil du have styr på energi og helbred, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Det har betydet ALT for mig at møde en professionel, som satte sig grundigt ind i tingene og forstod, hvad der skulle til, for at jeg igen kunne blive rask og glad 🌺<3

Se mere feedback / succeshistorier her

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: