Den her kan fryses. Man bliver glad i låget af at vide, at ligger et hav af portioner med suppe i fryseren til en travl periode:
Opskrift Linsesuppe med gulerødder og fløde:
2 store løg
500 gram gulerødder
lidt smør til at stege i
1-2 tsk. karrypulver
chili efter egne smagsløg
1 cm frisk ingefær fint hakket
2 fed hvidløg
2 dåser butterbeans
ca. 1 liter vand
2 bouillonterninger
Salt og peber efter smag
1 dl. piskefløde
Grønne krydderurter fx basilikum eller persille til serveringen
Fremgangsmåde:
Løg og gulerødder skæres i mindre bidder, svitset i smør og krydderier indtil de har fået farve.
Resten tilsættes. Koges godt igennem i ca. 20 minutter.
Blendes til en glat og spicy suppe.
God appetit og nyd med nærvær.
Vil du gerne være sundere, og måske spise mere ægte mad: Se mit onlinekursus her
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“Kære Anne.Jeg takker mange gange for din mail med de mange gode råd, og det vi fik talt om i går. Det har virkelig hjulpet mig meget, at have mine tre møder med dig. Det er ret vildt.Du har hjulpet mig til at få styr på det store mysterium der ligger omkring mad og hvad der ellers hører til. Det er jeg dig meget taknemmelig for, og kan derfor kun anbefale din coaching til andre, hvis jeg møder nogen, som har brug for det. Jeg føler, at du har givet en sandhed om kost, sind og sundhed videre, som jeg synes alle fortjener at videJeg ønsker dig også held og lykke med dit fremtidige arbejde som coach, selvom det ikke er nødvendigt, du er kanon.Knus, Sofie.”(efter den store pakkeløsning)