Er det ikke ved at være alt for længe siden med en skyr-opskrift?
Sådan en lille lækker anretning, der alligevel mætter de næste 3 timer – og smager af dessert?
Ta-daaaaa… Her kommer:
Skyr med hindbær og valnødder (1 portion):
150-200 gram skyr naturel
10-15 mandler
10-15 bær (brombær eller andre bær frosne eller friske)
1/3 teskefuld vaniljepulver, sort, øko
1-2 skefulde kokosflager
Evt ½ teskefuld citronsaft og lidt revet citronskræl
Fremgangsmåde:
Det hele blandes. Færdig – spis.
God appetit – og nyd med nydelse!
Anne Seidelin – tilbyder også medarbejderkurser – København.
“Hvad er sundhed og hvad er rigtig ernæring?
Det ved Anne Seidelin.
Visse personer i personalekredsen var nok lidt rædselsslagne ved tanken om at der kom en ”skrap spelt moster”, deres tanker blev gjort til skamme.
Anne har en afslappet indgangsvinkel til sundhed og ernæring. Hun tager ikke alle over en kam, men tilretter en handlingsplan til den enkelte. Er der ikke for meget ”skyr og spelt” i det danske samfund, vil nogen nok mene?
Jo måske, men hvis det bliver vist på den kreative, inspirerende og afslappede måde, som Anne er fantastisk til, vil folk ikke føle det som et pres men mere som et behageligt skift til en sundere livstil.
Jeg kan kun give Anne de bedste anbefalinger med herfra.”
Michael Ansbøl, Køkkenchef hos Akademikernes A-Kasse (efter et forløb med hele virksomheden i 4 måneder)