Sund snack – Skyr med hindbær og valnødder

Er det ikke ved at være alt for længe siden med en skyr-opskrift?

Sådan en lille lækker anretning, der alligevel mætter de næste 3 timer – og smager af dessert?

Er du kun lækkersulten, så nøjes med ½ portion.

Ta-daaaaa… Her kommer:

Skyr med hindbær og valnødder (1 portion):

skyr med valnødder og hindbær

200 gram skyr naturel

10 valnødder

10-15 hindbær (frosne eller friske)

1/3 teskefuld vaniljepulver, sort, øko

1½ teskefuld agavesirup

evt et lille drys kokosmel

evt ½ teskefuld citronsaft og lidt revet citronskræl

Fremgangsmåde:

Det hele blandes. Færdig – spis.

 

God appetit – og nyd med nydelse!

Anne Seidelin – kostvejleder med medarbejderkurser der ændrer både individer og kulturer – København.

“Hvad er sundhed og hvad er rigtig ernæring?

Det ved Anne Seidelin.

Visse personer i personalekredsen var nok lidt rædselsslagne ved tanken om at der kom en ”skrap spelt moster”, deres tanker blev gjort til skamme.

Anne har en afslappet indgangsvinkel til sundhed og ernæring. Hun tager ikke alle over en kam, men tilretter en handlingsplan til den enkelte. Er der ikke for meget ”skyr og spelt” i det danske samfund, vil nogen nok mene?

Jo måske, men hvis det bliver vist på den kreative, inspirerende og afslappede måde, som Anne er fantastisk til, vil folk ikke føle det som et pres men mere som et behageligt skift til en sundere livstil.

Jeg kan kun give Anne de bedste anbefalinger med herfra.”

Michael Ansbøl, Køkkenchef hos Akademikernes A-Kasse (efter et forløb med hele virksomheden i 4 måneder, 10/4-15)

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: