Når du bruger skyr i din dressing, så kan du skære ned på mængden af protein i resten af måltidet.
Skyr som dip
Bruger du skyrdressingen som dip til grøntsagsstænger, så bliver du mere mæt og stabil i dit blodsukker end ved en almindelig dressing.
Skyr som sovs
Skyrdressingen er glimrende til at dyppe i istedet for sovs til de fleste varme og kolde retter.
Skyr til smørelse på æggewrap
Det kan du se et eksempel på lige her (og opskriften på wraps er her):
Opskrift skyr som dressing (stor portion)
200 gram skyr naturel
½ dl god økologisk olivenolie
2 teskefulde citronsaft
1 teskefuld reven citronskræl (øko)
½ teskefuld salt
Nogle gode vrid peber
Evt chili og hvidløg
Evt. friske eller tørrede krydderurter fx basilikum eller persille
Fremgangmåde
Det hele blandes til det er blødt og blankt.
Kan holde sig på køl i en uge.
God fornøjelse!
Anne Seidelin – Kostvejledning til stabilt blodsukker – Østerbro
“Hej søde Anne
Tak er kun et fattigt ord, men du skal alligevel have en kæmpe tak, fordi du har fået mig til at ændre mit liv fuldstændig
Jeg har det nu bedre med mig selv, alle kan mærke på mig jeg har det bedre! I dag kom kollegaer hen og fortalte mig hvor stolte de er af mig
”