Jeg ved det godt! Der er RIGTIG mange opskrifter med hokkaido på denne blog efterhånden.. Men jeg ELSKER hokkaido (og det gør resten af familien også) – og så er den bare så taknemmelig at variere.
OG hokkaidogræskar skal slet ikke skrælles før brug – smækkys!!!!
Hokkaido-fennikel-suppe:
1 øko hokkaido
1 stor fennikel
2 dåser butterbeans uden væde
2 løg
1 æble
2 x 2 cm frisk ingefær
2 fed hvidløg
3 spiseskefulde æblecidereddike
1 spiseskefuld karry
1 teskefuld paprika
Nogle gode vrid peber
2 bouillonterninger (fx kylling)
Salt
Vand ca. 1 liter
Lidt smør eller kokosolie til at stege i
Fremgangsmåde:
Smør/kokosolie smeltes i en stor gryde. Alle grøntsager skæres i grove stykker og svitses i fedtstoffet og krydderier et par minutter. Vand og øvrige ingredienser tilsættes og det hele simrer i ca. 20 minutter. Blendes med stavblender, til den er helt blank og glat.
Serveres som den er, eller helt perfekt til med madpakken med en skive skyrbrød til.
Hyg dig med projektet – og nyd, at der er mad til et par dage!
Anne Seidelin – Kostvejleder, kærligt vægttab – Kbh Ø
“…Jeg vil ikke længere bruge treats til at dulme mine følelser, når jeg er stresset eller ked af det.
Jeg ved nu, hvordan jeg skal tale med min lille reptil – tak for det billede. NU ved jeg, hvorfor jeg før har haft så svært ved at lægge den Ritter Sport fra mig!…”