Spicy hokkaido-fennikel-suppe med ingefær og æble.

Der er mange opskrifter med hokkaido på denne blog efterhånden. Men jeg ELSKER hokkaido. Den her har et lille hint af lakrids i eftersmagen, det klæder den:

Hokkaido-fennikel-suppe:

1 øko hokkaido

1 stor fennikel

2 dåser butterbeans uden væde

2 løg

1 æble

2 x 2 cm frisk ingefær

2 fed hvidløg

3 spiseskefulde æblecidereddike

1 spiseskefuld karry

1 teskefuld paprika

Nogle gode vrid peber

2 bouillonterninger (fx kylling)

Salt

Vand ca. 1 liter

Lidt smør eller kokosolie til at stege i

Fremgangsmåde:

Smør/kokosolie smeltes i en stor gryde. Alle grøntsager skæres i grove stykker og svitses i fedtstoffet og krydderier et par minutter. Vand og øvrige ingredienser tilsættes og det hele simrer i ca. 20 minutter. Blendes med stavblender, til den er helt blank og glat.

Serveres som den er, eller helt perfekt til med madpakken med en skive skyrbrød til.

Hyg dig med projektet – og nyd, at der er mad til et par dage!

Der er altid en løsning:

Vil du have styr på vægt og helbred, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Jeg vil ikke længere bruge treats til at dulme mine følelser, når jeg er stresset eller ked af det. 

Jeg ved nu, hvordan jeg skal tale med min lille reptil – tak for det billede.  NU ved jeg, hvorfor jeg før har haft så svært ved at lægge den Ritter Sport fra mig!…”

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: