fbpx

Spicy hokkaido-fennikel-suppe med ingefær og æble.

Jeg ved det godt! Der er RIGTIG mange opskrifter med hokkaido på denne blog efterhånden.. Men jeg ELSKER hokkaido (og det gør resten af familien også) – og så er den bare så taknemmelig at variere.

OG hokkaidogræskar skal slet ikke skrælles før brug – smækkys!!!!

Hokkaido-fennikel-suppe:

1 øko hokkaido

1 stor fennikel

2 dåser butterbeans uden væde

2 løg

1 æble

2 x 2 cm frisk ingefær

2 fed hvidløg

3 spiseskefulde æblecidereddike

1 spiseskefuld karry

1 teskefuld paprika

Nogle gode vrid peber

2 bouillonterninger (fx kylling)

Salt

Vand ca. 1 liter

Lidt smør eller kokosolie til at stege i

Fremgangsmåde:

Smør/kokosolie smeltes i en stor gryde. Alle grøntsager skæres i grove stykker og svitses i fedtstoffet og krydderier et par minutter. Vand og øvrige ingredienser tilsættes og det hele simrer i ca. 20 minutter. Blendes med stavblender, til den er helt blank og glat.

Serveres som den er, eller helt perfekt til med madpakken med en skive skyrbrød til.

Hyg dig med projektet – og nyd, at der er mad til et par dage!

Anne Seidelin – Kostvejleder, kærligt vægttab – Kbh Ø

“…Jeg vil ikke længere bruge treats til at dulme mine følelser, når jeg er stresset eller ked af det. 

Jeg ved nu, hvordan jeg skal tale med min lille reptil – tak for det billede.  NU ved jeg, hvorfor jeg før har haft så svært ved at lægge den Ritter Sport fra mig!…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: