Spicy hokkaido-fennikel-suppe med ingefær og æble.

Jeg ved det godt! Der er RIGTIG mange opskrifter med hokkaido på denne blog efterhånden.. Men jeg ELSKER hokkaido (og det gør resten af familien også) – og så er den bare så taknemmelig at variere. OG skal slet ikke skrælles før brug – smækkys!!!!

Hokkaido-fennikel-suppe(ca. 10 portioner):

hokkaido-fennikel-suppe

 

1 øko hokkaido

1 stor fennikel

2 løg

1 æble

2 x 2 cm frisk ingefær

2 fed hvidløg

3 spiseskefulde æblecidereddike

1 spiseskefuld karry

1 teskefuld paprika

nogle gode vrid peber

2 bouillionterninger (fx okse)

salt

vand ca. 1 liter

lidt smør eller kokosolie

Fremgangsmåde:

Smør/kokosolie smeltes i en stor gryde. Alle grøntsager skæres i grove stykker og svitses i fedtstoffet og krydderier et par minutter. Vand og øvrige ingredienser tilsættes og det hele simrer i ca. 20 minutter. Blendes med stavblender, til den er helt blank og glat.

Serveres som den er, eller med lidt kød på toppen (på billedet oksekød i strimler, stegt med samme krydderier, som brugt i suppen). Kunne også være en klat skyr eller lidt ristede kikærter på en vegetardag.

 

Hyg dig med projektet – og nyd, at der er mad til et par dage!

Anne Seidelin – Kostvejleder, der optimerer dig hele vejen rundt – Kbh Ø

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: