Stærke lakridskugler – dadelkugler med mandler og lakridspulver

Jeg er nu næsten færdig med en kæmpe revidering af mine opskrifter.

Hold nu op, det tager lang tid.

Jeg har dræbt mine små darlings, og skabt plads til en masse nyt.

Min grafiker er tilfreds.

Masser af sunde opskrifter til stabilt blodsukker

Så i morgen er E-bogen på 125 sider klar til at blive sendt ud i indbakken til de nye forløb – det glæder den sig til.

Her er en af de nye. Den er inspireret af de “Dadler med lakridspulver”, som er kommet frem i forskellige varianter i supermarkedet de sidste års tid (altså de smager jo vildt godt, men de er for hårde ved blodsukkeret).

Og så manglede jeg selv noget mere lakridssmag, så det er der i dem her:

Lakridskugler

Sunde Lakridskugler

(kæmpe portion så der er til fryseren)

200 gram mandler

1 dl engelsk lakridspulver

½ teskefuld salt

300 gram friske dadler (husk at fjerne sten)

Evt. lidt vand (hvis massen ikke samler sig nok)

Ekstra lakridspulver til at trille i

Fremgangsmåde

Mandler, lakrids og salt køres til mel i en foodprocessor..

Tilsæt dadlerne lidt efter lidt.

Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen ikke vil samle sig helt.

Trilles i lakridspulver (kan trække fugt i køleskabet, så tril kun den mængde, du skal spise indenfor et par dage, eller tril i hakkede mandler)

Kan også fryses og trilles i lakrids senere.

God fornøjelse derude!

Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygepelejerske – Østerbro

“…Jeg har sådan lyst til at fortælle dig om alle de ting vores samtaler + den workshop jeg var med i, har sat gang i.

Nærvær med mine børn, nydelse i hverdagen og masser af refleksion, er jeg blevet rigtig god til.

Tænker på vores samtaler som igangsættelse af en lang proces – og sjovt nok drejer mit liv sig ganske langsomt – og uden jeg egentlig tænker over det – i de retninger vi snakkede om, jeg gerne ville…” (se resten af Sofies feedback her)