Sund raw brownie – og et sundt vægttab

Hvis jeg skal leve sundt, så ryger alt det sjove..

Hvis jeg skal tabe mig eller få en flad mave, så kommer jeg til at være sulten..

OG jeg skal sige farvel til alle mine lækre små treats og snacks..

Eller???

IKKE I MIN VERDEN.

Mine kunder kommer ofte på et tidspunkt, hvor de har overvejet deres situation grundigt – i meget lang tid – og i det øjeblik, de beslutter sig for at få noget professionel hjælp, så skal der altså også være RESULTATER!

Og resultater betyder for de fleste, at der ryger en masse kilo meget hurtigt.

Men det er jo en gammel strategi, som virker i lige præcis det tidsrum, man evner at køre total nazi på sig selv.

Bagefter ryger det hele på igen – og gerne lige lidt til..

Slut med at nøjes med noget som helst i dit liv!!!

Hvorfor ikke BÅDE tabe sig, få den flade mave, få mere energi OG spise god, nærende og lækker mad.

Ikke at føle, du mangler noget – eller går glip af noget – føle dig mæt og glad og veltilpas.

Det er mit må for enhver kostvejledning.

Det SKAL føles godt at være dig – hele vejen igennem forløbet.

Og dine resultater skal fortsætte og holde ved – og fortsat gøre dig glad og give dig dagligt velvære.

Derfor laver jeg også altid plads til små, søde (men sunde) treats i mine kostplaner.

Den sidste nye i opskriftsamlingen er en blød og kraftig brownie, der kan holde selv de værste cravings fra døren:

Brownie

Raw brownie med valnødder

200 gram dadler

1 dl vand (lidt mere, hvis dadlerne er tørre)

100 gram ren kakao

1 nip salt

2 spiseskefulde kokosolie (øko, koldpresset)

100 gram valnødder (hakkes med i maskinen)

100 gram valnødder (der skal røres forsigtigt og hele i massen)

Fremgangsmåde

Dadler, vand, salt og kokosolie blendes (i en stærk køkkenmaskine) til karamelagtig konsitens.

Tilsæt kakao og blend igen.

Tilsæt 100 gram valnødder og kør til de ikke kan ses mere.

Så vender du (med håndkraft) forsigtigt de hele valnødder i.

Massen lægges i et pænt serveringsfad, og drysses med noget kønt fx. flere hakkede nødder og frysetørret hindbær.

Sættes på køl eller frys (hvis du har travlt) indtil den er kold og fast.

Skæres i små firkanter.

Skal du ikke bruge den til gæster, så læg alle de små firkanter i fryseren (bagest bag alle grøntsagerne og de forkogte kikærter..).

Så kan du tage en enkelt haps op, når du har behov for den.

Nydes med den fineste samvittighed!

Anne Seidelin – fornuftig kostvejleder, coach og sygeplejerske – Kbh. Ø

Med god humor og kompetent viden, har du vist vejen og skabt et grundlag for mig, til at finde ud af hvad god kost er og til at styre min ”indre labrador” (se mere feedback her).

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: