fbpx

Kylling i ovnen med tomater, hvidløg og basilikum

Som kostvejleder eksperimenterer jeg konstant med nye opskrifter, som både skal være nemme, sunde og hurtige. Den her bliver klart en klassiker.

De dage hvor jeg gerne vil være nærværende med ungerne eller gæsterne  – der er ovnen den bedste ven.

Opskrift på ovnkylling

1 fritgående kylling skåret i mindre stykker eller tag en pakke lår / bryst / hvad du end kan finde af fritgående kylling

10 hele fed hvidløg med skræl (de kan poppes efter en tur i ovnen)

500 gram små tomater

2 bundter frisk basilikum

5 kviste rosmarin

Salt og peber

Fremgangsmåde

Det hele puttes i fadet. Sættes i ovnen ved 225 grader i 1½ time med låg over (har du kun et alm. fad, kommer du bare stanniol over).

Server med en god salat, broccoli, rodfrugter eller andet grønt du lige har i nærheden.

Rester kan bruges til madpakker, eller lunes dagen efter, retten bliver kun bedre af at hygge sig natten over i køleskabet.

God appetit og nyd med nærvær!

Se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“Kære Anne
Jeg har længe villet skrive noget til din hjemmeside. Her er det så:

Jeg har døjet med sukkerafhængighed og insulinresistens de sidste 10 år. Jeg har altid godt – sådan cirka – vidst hvordan jeg skulle spise, men efter jeg fik mit andet barn, var motivationen bare helt væk. Anne hjalp mig til at finde den, chokokuglerne og foodprocessoren, frem igen ;) Jeg tabte de sidste knap 10 kg, og kom tilbage på min idealvægt.

Bedst af alt hjalp hun mig til at forstå, præcis hvad det er, der sker i min krop, når jeg spiser de ting jeg ikke rigtig kan tåle.

Hos Anne føler man sig støttet, forstået og aldrig dømt. Anne – din langsigtede, selvkærlige tilgang er noget, jeg vil tage med mig resten af livet. Tak og knus!”

Rebecca, 36, København.

Se flere udtalelser her.

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: