Eggwrap med rejer, grønne asparges og avocado

Gad vide, hvorfor det er så meget mere lækkert at få sin salat rullet ind i noget, end bare at spise den som salat?

Måltidet signalerer måske pludselig overskud og lækkerhed?

Narjjjj, er det virkelig til mig – agtig tilstand?

Det virker i hvert fald.

Både på mig, gæster og ungerne.

Indpakket salat 🙂

(Og så er der jo en bonus, som handler om lang tids mæthed og stabilt blodsukker)

eggwrap med rejer

Opskrift Æggewraps (5 stk)

5 æg

2 teskefulde HUSK

1 dl vand

½ teskefuld salt

Et par gode vrid peber

Friske eller tørrede krydderurter efter eget valg fx basilikum

Fremgangsmåde

Det hele piskes sammen med en håndmixer eller stavblender. Dejen hviler 5-10 minutter, så HUSK’en kan nå at binde væsken til sig.

Steges som tynde pandekager i lidt smør på panden (brug en slip-let-pande).

Forslag til fyld (1 stk):

1 spiseskefuld skyrdressing (opskrift her)

100 gram rejer

½ avocado i mindre firkanter

3 grønne asparges skåret i mindre stykker

1 håndfuld skåret salat

Lidt reven gulerod

1 smule hakket rødløg

God fornøjelse!

Vi ses, Anne.

Anne Seidelin – lækker mad, der virker – København

“Nu skriver du jo, at man gerne må være lidt selvfed her i starten :P Det har jeg også været – og for at blive der, så se på billedet, hvad vægten sagde i går aftes inden sengetid! Det er jo SINDSSYGT!!!!!:D

Jeg er SERIØST pjattet med den her livsstil – tak tak tak Anne! :) “

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: