Gad vide, hvorfor det er så meget mere lækkert at få sin salat rullet ind i en æggewrap, end bare at spise den som salat?
Måltidet signalerer måske pludselig overskud og lækkerhed?
“Narjjjj, er det virkelig til mig” – agtig tilstand?
Wraps virker i hvert fald.
Både på mig, gæster og ungerne.
Indpakket salat 🙂
(Og så er der jo den bonus, som handler om lang tids mæthed og stabilt blodsukker, når der er æg i opskriften)
Opskrift Æggewraps (5 stk)
5 æg
2 teskefulde loppefrøskaller
1 dl vand
½ teskefuld salt
Et par gode vrid peber
Friske eller tørrede krydderurter efter eget valg fx basilikum
Fremgangsmåde
Det hele piskes sammen med en håndmixer eller stavblender. Dejen hviler 5-10 minutter, så loppefrø kan nå at binde væsken til sig.
Steges som tynde pandekager i lidt smør på panden (brug en slip-let-pande).
Forslag til fyld (1 stk):
1 spiseskefuld skyrdressing (opskrift her)
100 gram rejer
½ avocado i mindre firkanter
3 grønne asparges skåret i mindre stykker
1 håndfuld skåret salat
Lidt reven gulerod
1 smule hakket rødløg
God fornøjelse!
Vi ses, Anne.
Anne Seidelin – kostplaner der virker – København
“Nu skriver du jo, at man gerne må være lidt selvfed her i starten
Det har jeg også været – og for at blive der, så se på billedet, hvad vægten sagde i går aftes inden sengetid! Det er jo SINDSSYGT!!!!!:D
Jeg er SERIØST pjattet med den her livsstil – tak tak tak Anne!
“