Eggwrap med rejer, grønne asparges og avocado

Gad vide, hvorfor det er så meget mere lækkert at få sin salat rullet ind i en æggewrap, end bare at spise den som salat?

Måltidet signalerer måske pludselig overskud og lækkerhed?

“Narjjjj, er det virkelig til mig” – agtig tilstand?

Wraps virker i hvert fald.

Både på mig, gæster og ungerne.

Indpakket salat 🙂

(Og så er der jo den bonus, som handler om lang tids mæthed og stabilt blodsukker, når der er æg i opskriften)

 

Opskrift Æggewraps (5 stk)

5 æg

2 teskefulde loppefrøskaller

1 dl vand

½ teskefuld salt

Et par gode vrid peber

Friske eller tørrede krydderurter efter eget valg fx basilikum

Fremgangsmåde

Det hele piskes sammen med en håndmixer eller stavblender. Dejen hviler 5-10 minutter, så loppefrø kan nå at binde væsken til sig.

Steges som tynde pandekager i lidt smør på panden (brug en slip-let-pande).

Forslag til fyld (1 stk):

1 spiseskefuld skyrdressing (opskrift her)

100 gram rejer

½ avocado i mindre firkanter

3 grønne asparges skåret i mindre stykker

1 håndfuld skåret salat

Lidt reven gulerod

1 smule hakket rødløg

God fornøjelse!

Vi ses, Anne.

Anne Seidelin – kostplaner der virker – København

“Nu skriver du jo, at man gerne må være lidt selvfed her i starten :P Det har jeg også været – og for at blive der, så se på billedet, hvad vægten sagde i går aftes inden sengetid! Det er jo SINDSSYGT!!!!!:D

Jeg er SERIØST pjattet med den her livsstil – tak tak tak Anne! :) “