Den hurtigste fisk på stegepanden – laksebøffen.
Her på Østerbro er det så nemt, for lige rundt om hjørnet er der både adskillige salatpushere og fiskehandlere.
Ellers må du ty til den frosne laks i supermarkedet (økologisk) og den hjemmelavede salat.
(Opskrift på sund hummus er her og tzatziki med skyr her)
På tallerkenen ses laksebøf stegt med salt og peber og dryppet med citronsaft.
Ved siden af hummus, tzatziki og rødbedesalat (fra den lokale take-away).
Tilsæt en omgang grøntsager – frit valg – så er alt i perfekt orden med sammensætningen af sundt fedt, letoptageligt protein og langsomme kulhydrater – og mæthed…
Vupti-vapti – lige ned i guffeluffen!
Ambitionsniveauet i køkkenet er, med andre ord, ikke særlig højt her i sommerferien..
Til gengæld er mine evner udi kortspillet UNO faktisk ved at være ret fintunede!!
God appetit og nyd med nærvær din sunde take-away!
Anne Seidelin – Kostvejleder og coach – med sygeplejefagligt fokus og nærvær som bonus.
“…Jeg er utrolig glad for, hvad jeg har opnået, og den indsigt jeg har fået i mig selv – noget jeg tager med mig fremadrettet og vil gerne sige dig TAK… (mere feedback her).”