Frokostsalat med rejer og avokado – mæt og glad

Sådan helt plain intuitiv madlavning- ikke så mange dikkedarer og hokuspokus – bare en frokostsalat med rejer:

En rest salat fra dagen før er tilsat en temmelig stor håndfuld rejer og en halv avokado.

Og til sidst en god klat antiinflammatorisk hvidløgsdressing (som ikke er så speltagtig som den lyder).

Bum – mæt i de næste 3-4 timer på den gode måde:

Så er der et hovedmåltid.

Fungerer fint både morgen, middag og aften.

Indeholder letoptageligt protein fra rejerne (og lidt fra dressingen), sundt fedt fra avokadoen, en masse fibre fra salaterne – så alle er glade.

Er du i tvivl om, hvor meget protein, fedt og kulhydrat, der er optimalt, for lige præcis dig, i din verden, så kan jeg skræddersy en skarp kostplan til dig i et af mine forløb – se dem her.

Ha’ en dejlig dag, Anne.

Anne Seidelin – fornuftig mad, der virker – København

“I går fik jeg resultatet af den sidste blodprøve – kolesterol var nu i normalområdet – diabetes 2 var nu blevet til præ-diabetes. Fantastisk Anne – stor tak til dig..

De 13 kilo forsvandt på de 12 uger uden problemer.

En stor kæmpe tak til dig Anne – du er fantastisk.

Mange hilsner og kram.

Fra Henning.

Henning Blachman, 27/8-13, Frederiksberg (Se mere fra Blachmans far her).”

Henning Blachman

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email