fbpx

Sprødstegt serranoskinke – snyd din hjerne

“Alle de der grøntsager Anne… Jeg er så håbløs og så doven”

Hvordan?

“Det er ligesom, når min mad bliver for sund, så gider jeg slet ikke spise den…” Og jeg giver op på forhånd. Det er jo aldrig lykkes før at holde et vægttab, og jeg har ingen rygrad, det ved jeg fra tidligere forsøg..”

Hvilken del af din hjerne, tror du, der taler?

“Den indre kritiker?”

Lige præcis!

Sådan lyder det en gang imellem i konsultationslokalet.

Er du også træt af grøntsager? Og måske træt af dig selv? Træt af forbud og restriktioner? Kurmentalitet og den ene diæt efter den anden? Det kan jeg godt forstå.

Gør noget nyt. Tag et af mine forløb og få vendt din modstand mod forandring til glæde og nysgerrighed. Få byttet din indre kritiker ud med en compassionfokuseret udgave af dig selv – sådan at du får en indre dialog, der er kærlig og konstruktiv.

Men hvordan undgår du grøntsagstræthed lige nu og her?

Det gør du ved at drysse med noget, som din reptilhjerne bliver begejstret over. Det kan være ost, feta, bacon, skinke, ristede mandler, frugt, en særligt god dressing eller en klat flødeskum (hvad som helst i princippet). Bare det nedenunder drysset er sundt nok til at opveje det.

Se en video på YouTube her om begrebet “drys“:

serranoskinke sprødstegt

Det er ikke snyd! Det er smart!

Den sprødstegte serranoskinke kan drysses på supper, salater, råkost, røræg, gryderetter, klidkikse-madder med avocado – eller hvad som helst andet, som trænger til et pift (fx den lækre råkost med æble her).

Vores hjerner er så lette at få med på holdet. Bare vi ved lidt om, hvordan de virker.

God fornøjelse – og god nydelse!

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Vægten ligger mellem de 70-71 kg og det er ærligt talt en af de største bedrifter jeg har udrettet! TÆNK jeg har faktisk opfyldt et af de irriterende nytårsforsæt man altid laver for sig selv. Jeg går ind i det nye år over 10 kg lettere og jeg kunne ikke have gjort det uden dig – tak! Simpelthen…” (mere feedback)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: