fbpx

Vegetarisk mellemmåltid – kikærtekiks med spinathummus

Der er ingen tvivl om, at jo mere vegetarisk du lever, jo flere sundhedsmæssige fordele høster du. Vegetariske proteiner er lettere at fordøje og bidrager med vigtige mikronæringsstoffer og fibre.

Min personlige favorit til et blodsukkerstabilt mellemmåltid er klart klidkiksen med kikærtemel (opskriften er her). Et godt lag spinathummus på, så kan du få en knurrende eftermiddags-mave til at tie stille frem til aftensmaden: Opskriften på spinathummus finder du her.

Hummus på klidkiks

Synes du, det er svært at finde rundt i alle de gode råd, der cirkulerer i pressen og i dit netværk, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Jeg lover dig, at jeg gør mig umage med indholdet og evidensen bag hver eneste mail. Ikke noget hokuspokus i min verden!

Jeg kommer også gerne ud på din arbejdsplads og coacher.

Det behøver ikke være bøvlet at være sund og tage de rigtige valg i hverdagen.

Krammer, Anne.

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Feedback Merete nyhedsbrev

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: