Portobellosvampe – ostegratinerede

Når trangen til smeltet ost, salt og fedt melder sig, så kan de her være et fint alternativ til pizzamanden:

Selvfølgelig med en god grov salat og hummus – on the side – eller råkost med æble.

Portobellosvampe

Opskrift:

Portobellosvampe

Din yndlingsgratineringsost

Lidt god skinke

Fremgangsmåde:

Svampe børstes forsigtigt af for evt. urenheder. Ost lægges ovenpå og pynt med skinken.

Ind i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter til de er gyldne.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: