Spinat er super sundt og antiinflammatorisk.
Men det bliver altså også lidt kedeligt en gang i mellem. Og så opstår lysten til at gemme spinaten lidt – bare få den til at forsvinde midt i noget andet og en mere dominerende opskrift.
Jeg hakkede den til ukendelighed i køkkenmaskinen, og blandede den med fintrevne gulerødder – det virkede.
Resultatet blev faktisk godt og den sidste rest fra i går kom med som frokost idag sammen med en dåse tun – glimrende.
Ikke så mange dikkedarer – bare let og funktionelt – sagde hende den lavpraktiske 🙂
Gulerodssalat med frisk spinat:
1 pose frisk spinat
½ kilo gulerødder
1 økologisk appelsin (revet skræl og saft)
Fremgangsmåde:
Spinaten skylles grundigt, vrides for vand, puttes i køkkenmaskinen og hakkes fint.
Gulerødderne rives på den fine side af rivejernet.
Appelsinen rives fint for alt det orange af skrællen og saften presses.
Det hele blandes.
Vupti!
God appetit – og nyd med nærvær.
Anne Seidelin – Kostvejledning København – fordi det godt må være let.
“…min lille indre 3-årige bliver gladere og gladere og visere og visere. Tusinde tak for at du har lyttet til mig. Tak for din tro på positiv forandring og din visdom om, hvilken retning det er.
Jeg kan varmt anbefale dig til alle der søger en retning mod større velvære og glæde.”
Kærligst Charlotte (efter den store pakkeløsning)