Savner du det lille stykke brød i madpakken?
Eller mangler du den hurtige bolle til at tage med på farten, hvis du trives med mellemmåltider?
Og gør almindeligt brød dig træt, giver dig uren hud eller hedeture?
Lowcarb / mediocarb brøderstatning
Så kan skyrbrød være en god løsning.
Enten i den originale løsning, hvor du breder dejen ud på en bageplade og skærer i firkanter bagefter.
Eller som her i små dekorative muffinforme.
Lavglykæmiske skyrboller
Der er stadig kulhydrater i (jeg er ikke til LCHF, keto eller no-carb, jeg er til smartcarbs, highgreens og healthyfats, hvis jeg skal være noget). Og rolige kulhydrater i disse mængder føles stadig godt i kroppen.
De kan spises som de er, eller flækkes og fyldes med fx hummus eller peanutbutter (i princippet alt, hvad du normalt ville putte i en bolle).
Skyrmuffins med havreklid
500 gram skyr naturel
4 øko æg
5 dl havreklid
2 spiseskefulde loppefrøskaller
1 teskefuld bagepulver
4 teskefulde kanel
½ teskefuld salt
Sesam til at drysse med
Fremgangsmåde
Det hele røres sammen med en elmixer, til du får en tyk grød.
Dejen fyldes i muffinforme ca. 2/3 op (de hæver en del).
Drysses med sesam.
Bages på 200 grader i ca. 15 minutter til de har en lækker gylden farve.
TIP: Kan fryses og smager supergodt efter en tur på brødristeren.
Nydes med fuldt nærvær!
Er du træt af at være træt, så vær med på mit næste 6 ugers forløb:
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“…Der er nu gået ca. 1 år siden min store omstilling, en forandring der for alvor har forandret mit liv, min sundhed og mit velvære – takket været din hjælp.
Ingen voldsomme humørsvingninger pga. blodsukkerubalance, ingen hævede ankler og sovende fingre, ingen tørre albuer, ingen tyk mave – og vigtigst af alt: Ingen diabetes!…” mere feedback her